HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

WATER RETAINER - VÍZŐR

TALAJKONDICIONÁLÓ KÉSZÍTMÉNY

BIOGAZDÁLKODÁSBAN FELHASZNÁLHATÓ!

A VÍZŐR ORGANIKUS ÉS RÉSZBEN NÖVÉNYI EREDETŰ-, RÉSZBEN ÉLELMISZERIPARBAN IS
ALKALMAZOTT-, NEDVSZÍVÓ- ÉS FELÜLETAKTÍV ANYAGOK, VÍZ VÉDETT KEVERÉKE.

WaterRetainer (VízŐr) egy organikus alapokon nyugvó talajkondicionáló készítmény, amelyet kémiai, mikrobiológiai, illetve állattenyésztési-növénytermesztési szakemberek fejlesztettek. A termék azáltal, hogy megőrzi a nedvességet a talajban csökkenti az öntözővíz felhasználást és az aszály okozta kiszáradást. A WaterRetainer (VízŐr) segít abban, hogy a talajban stabilabb nedvességszintet tartsunk fenn. Elősegítheti az adagolt tápanyagok hasznosulását, és a talaj mikrobiológiai életéhez egészségesebb feltételeket biztosít.

A megfelelő és egészséges élelmiszer előállítás érdekében alapvető prioritást kell, hogy élvezzen a megfelelő adaptáció a környezeti változásokhoz. Ennek felismerése volt az egyik legjelentősebb hajtóerő számunkra, amikor belekezdtünk a kutatásokba, és kifejlesztettük a WaterRetainer (VízŐr) talajkondicionáló vízmegtartó készítményünket. A termék organikus alapú, és azáltal, hogy csökkenti a talaj WaterRetainer (VízŐr) alkalmazásával akár 50%-al csökkenthetjük az öntözési költségeket szántóföldi növények-, zöldségek-, szőlő- és gyümölcs vagy akár még gombatermesztés esetében is. Öntözetlen művelésben történő alkalmazás esetén jelentősen - akár 1- 2-szer - megnő a növények aszálytűrő képessége, az aszálytűrés ideje, ezáltal jobb minőségű és nagyobb mennyiségű termés várható.

WaterRetainer (VízŐr) másodlagos pozitív hatást is gyakorol a talajéletre. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a talaj kiegyensúlyozottabb vízháztartása következtében javulhat a műtrágyák hasznosulása, intenzívebbé válik a talajlakó mikroorganizmusok működése. Mindezek csökkentik a költségeket és a termelés időjárás okozta kockázatait.

 


HOGYAN MŰKÖDIK?

A VÍZŐR EGY ORGANIKUS ALAPOKON NYUGVÓ VÍZBEN OLDHATÓ TERMÉK.

A talaj felszínére kell kijuttatni permetezéssel vagy az öntözővízben feloldva. A készítmény higroszkopikus, tehát vonzza a vizet. A VízŐr a talajban elhelyezkedve kötődik mind a talaj szemcséihez mind a növény gyökeréhez. Amennyiben eső vagy öntözés következtében víz jut a talajba, azt engedi a mélybe szivárogni növelve a víz tartalékokat. Amikor a talajpára felfelé áramlik a kapillárisokon, akkor lép működésbe a VízŐr. Megköti ezt a párát és vízcseppekké alakítja. Ezek a vízcseppek már felvehetők a növények gyökérzete számára.

 

A KIPÁROLGÁS CSÖKKENTÉSÉVEL A VÍZŐR ELŐSEGÍTI A TALAJ KIEGYENSÚLYOZOTT VÍZHÁZTARTÁSÁT.
A VÍZŐR MEGKÖTI A PÁRÁT A LEVEGŐBŐL.

Ez kifejezetten hasznos a mikroorganizmusok számára, melyek nélkülözhetetlenek az egészséges talajban.

Tehát a VízŐr háromféle módon segít:
• csökkenti a talaj kipárolgását
• segíti a gyökérzet minél jobb vízellátását
• elősegíti az egészséges talajélet kialakulását és fennmaradását azáltal, hogy biztosítja, hogy a talaj nedvességtartalma folyamatosan vagy hosszabb ideig kedvező legyen

A VízŐr növényi kultúrától függetlenül hatásos. Minden talajtípuson alkalmazható!

Válassza a VízŐrt, mert:
• a nedvesség jobban megőrződik a talajban
• 50 %-al kevesebb vizet kell használni az öntözéshez
• a növények sokkal tovább bírják eső nélkül, növekszik az aszálytűrő képességük
• a tápanyagok jobban hasznosulnak a kedvező talaj nedvességtartalom miatt és növekszik a mikrobiológiai aktivitás
• a megfelelő talajnedvesség miatt a tápanyagok jobban hasznosulnak, így a foszfor jobb feltáródását eredményezi a talajból, mivel a mikrobiológiai talajélet aktívabb lesz

Biogazdálkodásban felhasználható!

A termék engedélyokirata a következő linken elérhető: termesnovelo.nebih.gov.hu

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI

ALPHAPLANT

Alpha Holding cPLC is a Hungarian venture & producer company. Market leader within veterinary and pet food business in Hungary. Our research and development activity is basically identical with the development and improvement of the company’s own product, product lines, which are completely driven by the attempt to make our products more customer oriented...

About Us

PRODUCTS

Alpha Holding producing animal drugs and pharmaceuticals for the Hungarian market and for export purposes worldwide. Alpha Holding's vegetable nutritional supplements contain only natural components and have ecological certification. The expected production results can be enhanced with their use. They promote production efficiency..

CONTACT

Alpha-Vet Animal Health Ltd.
7. Homoksor, Székesfehérvár,
Hungary 8000

Phone: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: export.office@alpha-vet.hu

 

 

 

© 2017 - www.alphaplant.eu - All right reserved!


Created by ALPHAPRESS Graphics studio.